October 9, 2010

Tequila Avion

Από Logothetis Valasakis στην κατηγορία tv series ακριβώς στις 4:46 pm

Οι θαυμαστές του Entourage είδαν στον δέκατο κύκλο τον turtle να παραδίδει μαθήματα προώθησης ενός προιόντος , στην προκειμένη περίπτωση η Tequila Avion.Το πιο μεγάλο σοκ όμως για τους θαυμαστές της σειράς ήταν όταν έμαθαν ότι η Tequila avion υπάρχει και στην πραγματικότητα και δεν ήταν απλά ένα σεναριακό εύρημα , σε μια από τις διασημότερες αμερικάνικες σειρές!Για του λόγου το αληθές και η επίσημη ιστοσελίδα της tequila avion που οι δημιουργοί της μπορούν πλέον να αισθάνονται περήφανοι για το buzz που δημιούργησαν γύρω από το όνομα της.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημιουργός της σειράς Doug Ellin ζήτησε από τον συμμαθητή του στο δημοτικό και φίλο του για 35 χρόνια Kenny Dichten ,την γνώμη του για το τι επιχείρηση μπορούσε να ξεκινήσει ο turtle στο σενάριο της σειράς.Και τότε του πρότεινε να διαφημίσει το προϊόν του , που μόλις είχε ξεκινήσει να προωθεί στην Νέα Υόρκη και την Καλιφόρνια , την tequila avion.Έτσι και έγινε με την προϋπόθεση να μην μπορεί να παρέμβει ο ιδιοκτήτης του brand στο σενάριο της σειράς και ο σεναριογράφος να μπορούσε να χρησιμοποιήσει το προϊόν όπως ήθελε αυτός.Έτσι και έγινε και πλέον μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει να δούμε την εξέλιξη της Tequila Avion , όχι μόνο στην σειρά αλλά και στην πραγματικότητα.


buzz it!



Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function similar_posts() in /home/dude/public_html/wp-content/themes/logothetis/comments.php:1 Stack trace: #0 /home/dude/public_html/wp-includes/comment-template.php(1532): require() #1 /home/dude/public_html/wp-content/themes/logothetis/index.php(33): comments_template() #2 /home/dude/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/home/dude/publ...') #3 /home/dude/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/dude/publ...') #4 /home/dude/public_html/index.php(17): require('/home/dude/publ...') #5 {main} thrown in /home/dude/public_html/wp-content/themes/logothetis/comments.php on line 1